Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Άγιος Λαυρέντιος - Η επιστροφή!


Μία τρελή από Ορεστιάδα, 2 τρελές από Ξάνθη, μία τρελή από Θεσσαλονίκη και μία τρελή από Τρίκαλα που μπορούν να συναντηθούν;;;; Μα στον Άγιο Λαυρέντιο φυσικά! Το “come back” έγινε το ΠΣΚ που μας πέρασε. «Δύο μέρες ακόμα στον Παράδεισο» λέγαμε χαζογελώντας και δε θα μπορούσαμε να πέσουμε περισσότερο μέσα! Και δεν ήταν και πάρα πολύ δύσκολο τελικά να το κανονίσουμε. Έφτασε μόνο να προτείνει η Νατάσσα μία ημερομηνία και να συμφωνήσουμε όλοι! Ή σχεδόν όλοι.. (για ‘σας χτυπάει η καμπάνα Νίκο και Σπύρο – Γιάννη!!)
Το χωριό ήταν ακριβώς έτσι όπως το θυμόμασταν: ομορφιά που σου κόβει την ανάσα και αυτή τη φορά ντύθηκε και στ’ άσπρα! Και φυσικά μόνο εμείς θα μπορούσαμε να το οργώσουμε όλο μέσα στο χιόνι! Μουσικές και εικόνες που σου θυμίζουν ότι την ποιότητα, δε χρειάζεται να τη ψάχνεις στα μεγάλα και φανταχτερά, αλλά στα μικρά και τα απλά.. Η διασκέδαση τόσο αυθεντική, τόσο έντονη, που σ’ έκανε να αναρωτιέσαι αν έχεις διασκεδάσει ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Γεύσεις με ουσία όπου κι αν πηγαίναμε. Ακόμα κι ο καφές, είναι πιο νόστιμος εκεί πάνω ρε παιδιά!
Και φυσικά, δε μπορώ να μην αναφέρω για ακόμα μία φορά την ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Το πόσο «σπίτι» μας το νοιώθουμε όλοι αυτό το χωριό. Και τους ανθρώπους του οικογένεια μας.. Μπορεί να ακούγονται λίγο τραβηγμένα αυτά που γράφω, αλλά σας το ορκίζομαι, μόνο μια δοκιμή θα σας πείσει! Το χωριό άνοιξε την αγκαλιά του και μας έβαλε μέσα: μας τάισε, μας πότισε (και δε συμφέρουμε και στο ποτό τη τρέλα μας!), μας κοίμισε, μας κουβάλησε για ακόμα μία φορά στην «καρότσα» του και μας θύμισε πως έχουμε ανθρώπους εκεί που, ακόμα κι αν περάσει καιρός, αυτοί θα μας περιμένουν σαν να μας είχαν δει μόλις χθες..
Το ευχαριστώ είναι λίγο.. πολύ λίγο.. Γιατί όταν κάποιος σου προσφέρει ποιότητα ζωής, δεν υπάρχουν λόγια να τον ευχαριστήσεις!
Να ‘στε πάντα γεροί και δυνατοί για να μας αντέχετε! Αναμένουμε τον Μάρτη για να ξαναβρεθούμε! 3μηνη αντιβίωση, έτσι δεν είπε ο γιατρός ρε κορίτσια;
Εις το επανιδείν! Και είναι δέσμευση απ’ όλους μας!

3 σχόλια:

Unknown είπε...

tsouxtrίτσα μου,
χαίρομαι πως έχεις τέτοιες "τρελές"!!! φιλενάδες και περνάς τόσο όμορφα μαζί τους

Όσο για τον "άγιο Λαυρέντη" νάναι καλά οι άνθρωποί του.

Φιλιά μάτια μου

tsouxtra είπε...

Να 'ναι καλά τα κορίτσια μου!! Και μακάρι να μπορέσουμε κι εμείς να ανταμώσουμε σε ένα τέτοιο μέρος! (ή και σε όποιο άλλο!!)

Φιλιά καλή μου!!

Unknown είπε...

Να περάσεις όμορφα κορίτσι μου. Υγεία και Αγάπη.

Σε φιλώ