Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Κάθε τέλος και αρχή.....

Ναι ναι η πιο σοφή φράση που έχω ακουσει ποτε γιατί αν το καλο σκεφτείς για να έρθει ένα τέλος δεν μπορεί, θα σημαίνει ότι αυτόματα έρχεται μια νέα αρχή!!!!
Σκέφτομαι αυτό που μου λες παντα εσύ τσούχτρα "ολα για καλό γίνονται", ναι έχω αρχίσει να το πιστεύω! Έχεις δίκιο τελικά, έχει πλάκα τώρα που το σκέφτομαι, κάθε φορά που παρουσιάζεται ένα πρόβλημα το κάνουμε τόσο τραγικό που στη τελική χάνουμε το νόημα και ποιο είναι αυτό? Μα το να ζούμε τη κάθε μέρα, την κάθε στιγμή, το κάθε τι που περνάει μπροστά από τα μάτια μας και εμείς το αφήνουμε να φύγει!
Η αλήθεια είναι ότι έχω ανασυγκροτήσει τις σκέψεις μου,τα αισθήματα μου! Νομίζω πως μετά από ένα σημείο σκέφτεσαι με τη λογική και τς πράξεις...

Και όπως λέει και το άσμα "Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ'ΡΘΕΙ"

φιλάκιαααααα!

2 σχόλια:

tsouxtra είπε...

Έτσι είναι καρδιά μου! Γιατί η ζωή είναι ένα ποτάμι που κυλάει.. όσο κι αν χτυπάει κανείς τον κώλο του κάτω, ποτέ, μα ποτέ, δε θα γυρίσει πίσω! Η ΕΥΤΥΧΙΑ είναι ότι ακόμα δε συνάντησες, όπως πολύ σοφά τραγουδάει ο Φάμελος! Χαμογέλα και πάμε! Πάμε παραπέρα! Καλό ξημέρωμα!

kat είπε...

'Το να ζούμε τη κάθε μέρα, την κάθε στιγμή, το κάθε τι που περνάει μπροστά από τα μάτια μας..' Κρατάω αυτή τη φράση και λέω πως αυτό είναι ευτυχία..