Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

Μια ωραία μέρα!


Χθες ήταν μια πραγματικά καλή μέρα! Δε μπορώ να προσδιορίσω τι ήταν ακριβώς αυτό που την έκανε τόσο καλή.. Ή ίσως και να μπορώ.. Ήταν κάτι απλό: μια καλή παρέα! Αφού ήπιαμε το καφεδάκι μας με τη Χαρούλα στην πολυκοσμία της Κυριακής, χαζέψαμε τον κόσμο που περνούσε και σχολιάζαμε (εννοείται) τους πάντες, μας μάζεψε ο Σαββούλης και πήγαμε Γαλάνη. Στρώσαμε κουβερτούλα, αράξαμε δίπλα στο ποτάμι με μπύρες και σπόρια και χαθήκαμε. Χαθήκαμε ανάμεσα σε κουβέντες που κάναμε συνέχεια, αλλά δεν τις είχαμε προσέξει ποτέ. Λες και το τοπίο τις έκανε μοναδικές! Λες και το ποτάμι, τα δέντρα, τα βουνά μιλούσαν στον καθένα μας ξεχωριστά. Κι εκεί, ανάμεσα στ’ άδεια κουτάκια, τα τσόφλια και τα αποτσίγαρα, κατάλαβα πόσο ευτυχισμένη ένοιωθα. Που ήμουν σ’ εκείνο το μέρος, μαζί με αυτούς τους ανθρώπους! Και συνειδητοποίησα ότι τελικά, τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αποκτούνται με χρήματα! Είναι και θα συνεχίσουν να είναι εκεί χωρίς να ζητάνε αντάλλαγμα! Τέλειο συναίσθημα! Πήραμε και το Κατερινάκι τηλέφωνο να τη βάλουμε σε ανοιχτή ακρόαση, αλλά ο μικρός Φρόυντ δούλευε και δεν απαντούσε. Μόνο αυτή μας έλειπε.. Δε πειράζει, την επόμενη θα πάμε όλοι μαζί! Τέλεια σου λέω!

Υ.Γ. Σούλη μη ζηλεύεις, θα σε πάρουμε κι εσένα μαζί μας!

6 σχόλια:

LoRD_D2 είπε...

Ότι ζηλεύω, ζηλεύω αλλά με εμένα ανάμεσα, δεν θα είναι το ίδιο...Διότι δεν θα έχετε όλοι την ίδια ευχέρεια λόγου, ως παρέα εννοώ...ούτε και εγώ θα "πιάνω" ότι λέτε...Ας είναι να περνάτε έτσι καλά πάντα γλυκιά μου και εγώ ας περισσεύω. Ευχαριστώ για την πρόσκληση πάντως. Μόνο και που την έκανες, συνεκινήθειν.

ΥΓ. Πιστεύω να μαζέψατε τα κουτάκια μπύρας τουλάχιστον σαν καλοί πρόσκοποι!!!

tsouxtra είπε...

Μπορεί να μην είναι το ίδιο, αλλά θα είναι κάτι καινούριο! Και το καινούριο είναι πάντα συναρπαστικό! Ένα άλλο είδος παρέας, αλλά με το ίδιο θετικά αποτελέσματα! Και δεν περισσεύεις να το ξέρεις!
Υ.Γ. Εννοείται πως τα μαζέψαμε τα κουτάκια βρε χαρά μου! Τι πρόσκοποι είμεθα άλλωστε;;;

savvoukos είπε...

nai itane polu omorfa,ena mazema pou oloi mas eixame anagki na symbei kai synebei tin pio katallhlh stigmi,ekei stin fysh,sto potami me tous gyftous,se kathe pinaka yparxei kai mia mikri moutzouritsa pou den thakatalavoume pote alla ayto den mas enoxlei afou den mas ebreksan ta gyftakia.brikasn nero kai xarikasn ,meta ksana xarikasn kai nomiza oti brikan kai sampouan!xouxouxou!kako ayto alla ithela na to pw kai to pa.ayto akrivws.na eimaste panta ekei pou theloume den exei mporw kai den mporw,oxi exw douleia.den einai to oti exeis douleia alla oti epilegeis tin douleia gia na teleiwneis , les kai teleiwnoun oi douleies, apo tous filous ,tin parea ton xabale akoma kai ta klamata.ola einai thema epilogwn.kai pathainoume ayta pou theloume na pathoume,giati prokaloume me thn symperifora mas,oloi mas to exoume proseksei ayto.egw dialegw prwta douleia pleon,kako ayto alla ekeinh tha taisei tin oikogeneia,makari na ithela na kanw alliws.den maresei na to kanw alla to kanw giati uparxei kai ena prepei .se allous me psila grammata se allous me kefalaia kai se allous me entonh plagia grafh.malakies.otan gerasoume na doume ti tha leme pou blepoumaste mia fora to mhna sta mnhmata mexris na araiwsoune ola

tsouxtra είπε...

Στο χέρι μας είναι να μην το αφήσουμε να συμβεί!

Ανώνυμος είπε...

πρώτα από όλα Σαββα γράφεις πάρα πολλά και κουράζομαι να τα διαβάζω αλλά καλά τα λες αν και δεν ξέρω για τη δουλειά πως περνάτε και πως αισθάνεστε προσπαθώ να σας καταλάβω αλλά και εσείς πρέπει να καταλάβετε ότι όταν περνάει το 8ωρο ή 10ωρο της δουλειάς σας παύετε να είστε λογιστές και είστε πάλι ο Σάββας και η Κλαίρη οι ξέγνοιαστοι φοιτητές που περάσαμε και εύχομαι να συνεχίσουμε να περνάμε πάντα τέλεια...ήταν τέλεια εκείνη η Κυριακή αλλά δεν το πολύ φιλοσοφώ γιατί θα υπάρχουν άπειρες τ΄τέτοιες Κυριακές να το ξέρετε!!! Φιλάκια πολλά Χαρούλα

Ανώνυμος είπε...

Α Ξέχασα... Τάσο μην λες βλακείες θα είναι ακριβώς το ίδιο και με σένα και αν κάτι δεν το καταλαβαίνεις δεσμεύομαι να στο εξηγώ εγώ.Μια χαρά ευχέρεια θα έχουμε μην στεναχωριέσαι.

Μόνο τα κουτάκια μαζέψαμε κάναμε και γόπινγκ(είναι αυτό που μαζεύεις τις γόπες Κατερίνα απαντάω πριν καν ρωτήσεις)