Σάββατο 14 Ιουλίου 2007

...ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ...

Καραμητροοοοοοοοο, που πα ρε?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Συνεχιζοντας λοιπον η καθημερηνοτητα καθε ανθρωπου αλλαζει αλλα κανεις δεν το αντιλαμβανεται καθως εχει απορροφηθει απο ασχετα μεσα, τροπους , ανθρωπους και πλανοδιους που προσπαθουν να τον καταβαλουν, το παραδοξο ειναι οτι αφου εισαι κυριος του κορμιου που σε κουβαλαει και δεν εισαι απλα ενα κουφαρι, εισαι κυριος αυτο και του μυαλου που το εξουσιαζει καθως και των επιλογων σου ,αντιδρασεων και πραξεων κυριως, καταφερνουν και σε κερδιζουν χωρις καμια αντισταση απο σενα!!!!
Ετσι δεν γινεται, θα ελεγε καποιος οτι ολα ειναι επιλογες μας, οτι πολλες φορες λειτουργοθμε υποσυνηδητα (λαθακι) , χαζομαρες λεω εγω.Ζουμε και λειτουργουμε εκ του ασφαλους , να το αποδειξω.Ποτε τελευταια φορα κινηθηκατε με τον φοβο της αποτυχιας ? Με την πιθανοτητα να σας απορριψουν?

Ζουμε και ακολουθουμε αλλους και οχι αυτα που πρεπει , ισως να ακολουθουμε στιγμες κι οχι ανθρωπους , ναι μεσα στις στιγμες ειναι και δημιουργουνται απο ανθρωπους , αλλα οχι.
Μπορεις αραγε να κανεις την αλλαγη και να μην συμβιβαζεσαι με αυτα που γινονται , μην αντιδρας με τον τροπο που αυριο θα πεις μαλακια.Να εισαι αυτο που εισαι και ολοι θα σε γουσταρουνε , δεν θα φοβουνται να σου μιλησουν.

3 σχόλια:

tsouxtra είπε...

Το καλύτερο είναι να μην ακολουθούμε ούτε στιγμές, ούτε άλλους, ούτε αυτό που πρέπει. Να κάνουμε επιλογές και να ακολουθούμε μονοπάτια τα οποία διαλέξαμε εμείς και δε μας δείξανε άλλοι. Κι όπου μας βγάλει! Θέλει δύναμη να το κάνεις. Το θέμα είναι αντέχεις να το κάνεις;

LoRD_D2 είπε...

Σιγά εσύ, επαναστάτη...Να μην ακολουθείς κανένα...Ασε το μπαϊράκι της επανάστασης και βγάλε κανένα ΦΠΑ να γουστάρουμε....ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕ... Σαββούκο, θένκς για τα πεζά γράμματα

Ανώνυμος είπε...

οτι ειπε η Κλαιρη συμφωνω 100% με την ξαδερφη....(δεν μου εδωσε πολλα παντως)... φιλια χαρουλα