Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Πολεμικό Ναυτικό


Άιντε και ορκιστήκαμε πριν 4 ημέρες......Και τι καταλάβαμε? Σαν νερό πέρασαν οι 17 ημέρες της προπαίδευσης...Σα να μην έγινε τίποτα σπουδαίο...Και εδώ που τα λέμε δεν έγινε τίποτα σπουδαίο κυριολεκτικά...Εκπαίδευση για γέλια και για κλάματα μαζί! Η ασυνενόησία σε όλο της το μεγαλείο από τη μεριά των καραβανάδων και η απόλυτη αδιαφορία και ρέκλα από τη δική μας πλευρά. Μας κάνουμε και τους κάνουμε πλάκα... Όπως και να το δει κανείς είναι ένα τεράστιο χάσιμο χρόνου, το οποίο συμβαίνει γιατί απλά πρέπει να κινείται ένας τεράστιος οικονομικός οργανισμός γύρω του και να στηρίζονται από μεμονωμένες οικογένειες, χωριά και περιφέρειες, μέχρι εταιρίες και ολόκληρη η δημόσια κρατική μηχανή. Τίποτα παραπάνω δεν υφίσταται, κανένας λόγος να συντηρείται ένα τόσο μεγάλο στράτευμα με τόσο προσωπικό, εξοπλισμό και εγκαταστάσεις. Τέσπα, αυτές είναι διαπιστώσεις οι οποίες υπάρχουν από έξω ώς διαισθήσεις ή ως αναγνώσματα-περιγραφές, αλλά όταν το δει κανείς από κοντά, κατανοεί το γελίον το πράγματος και μειδιά κάτω από μουστάκια του (όπως θα έλεγε και μία φίλη μου, καλή της ώρα).

Αυτά τα ολίγα για την ώρα, περισσότερες εμπειρίες από το Πολεμικό Ναυτικό μετά την εκπαίδευση....

ΥΓ: Τραίλη νιώσε και κάνε κανένα ποστ της προκοπής.....Το ίδιο ισχύει και για εσένα Κατ.....Ο Σάββας θητεύει και δεν προσμετράται....

4 σχόλια:

kat είπε...

Kι εσύ θητεύεις χαρά μου που σημαίνει ότι ούτε εσύ υπολογίζεσαι!!!Άρα το blog είναι στο έλεος μας!!!!ναιαιαιαιαμμμμμμμμ!!!!!


Υ.Γ:Υπομονή ναυτάκι μου..Ούτως ή άλλως όλοι έρμαια του συστήματος είμαστε!Απλά μερικοί φοράνε στολή!

tsouxtra είπε...

Με αποστόμωσε η kat. Δε με παίρνει να πω τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

πολυ φιλοσοφία ρε Κατερίνα και ακόμα δεν πήρες πτυχίο...περίμενε να το πάρεις και μετά άρχισε να ρητορεύεις....

Τασούλη καλή θητεία να έχεις και να περάσουν γρήγορα οι μέρες και για σένα αλλά και για εμάς που θα έχουμε στο κεφάλι μας την κατα τα άλλα γλυκιά Κατ.
Χαρούλα(ξαδέρφη Κλαίρης)....

Ανώνυμος είπε...

Filos variemai na valw ellhnika
variemai genika
kati tha ksereis esy apo varemara.. e kwlofantaro? ante man, k to kalokairi me kontomaniko tha kaneis xavale se mena pou tha phzwwww
ffffffffff
ante paw na ksefyshksw filos..
kouragio me tous paparous :)