Δευτέρα 23 Απριλίου 2007

Νούμερα ρεεεεε!!




Τα πάντα έχουν σχέση με νούμερα. Η ηλικία, η ώρα, οι μέρες, η δουλειά, οι σχέσεις, η καταξίωση, η ελευθερία.. Και, ηθελημένα ή αθέλητα, τα έχουμε κατατάξει σε κατηγορίες. Ανάλογα με την έκταση, την σοβαρότητα, την κοινωνική υπόσταση και φυσικά τον αριθμό! Άνθρωποι διαχωρίζουν ανθρώπους κοιτάζοντας μόνο τους αριθμούς.. Τα παιδιά στη γειτονία δε θα σε παίξουν αν είσαι μικρότερος από εκείνους. Επειδή σου λείπουν 2 χρόνια, αυτόματα σε κάνουν να μη ξέρεις να κλωτσάς την μπάλα όπως αυτοί, ακόμη κι αν είσαι ένας μικρός Ροναλντίνιο. Στο σχολείο οι αριθμοί σ’ ένα κομμάτι χαρτί σε κάνουν αγαπητό και ταυτόχρονα μισητό. Με το 10 είσαι ο αγαπημένος του δασκάλου αλλά ο "σπασίκλας" του συμμαθητή με το 7. Και ποιος ασχολείται τώρα με τα 7αρια όταν έχει μπροστά του ολοστρόγγυλα 10αρια; Μπορεί να είσαι ο πιο τρυφερός άνθρωπος πάνω στον πλανήτη, αλλά κανείς δε το προσέχει αν είσαι 1,60 και 75 κιλά.. Δε σε παίρνουν στη δουλειά χωρίς 1,2,3…10,20 χρόνια προϋπηρεσία. Η όρεξη, το μεράκι, η πίστη, η προσπάθεια δε μετράνε. Όταν βγάζεις 600€ το μήνα δεν είσαι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά με 2600€ γίνεσαι περιζήτητος! Ακόμη κι αν τα 600 ήταν ντόμπρα και "δεδουλευμένα".. Ακόμη κι όταν φεύγεις πάλι με νούμερα σε θυμούνται. Τόσο χρονών, με τόσα σπίτια, με τόσες δουλειές, με τόσα δάνεια, με τόσα αυτοκίνητα, με τόσα χρέη, με τόσα κέρδη, με τόσα, με τόσα.. Τα νούμερα είναι αυτά που μετράνε τελικά? 11235813213455.. Ευτυχώς που πότε δε τα πήγα καλά μαζί τους!

4 σχόλια:

LoRD_D2 είπε...

Me afhses malaka....Poly kalh proseggish...Xairomai pou exw tetoio blogmate :)

Ανώνυμος είπε...

:| :| pw pw!!!exeis apoluto dikio!!! kathe mera pou pernaei me ton ena i ton allo tropo panta me ekpliseis...!!!:) sinexise etsi mprabo sou!!!

Ανώνυμος είπε...

de diafwnw.. alla esy poso eukola tha parakampseis ta noumera otan o kalos sou sou pei oti exei paei me 45 kai oxi me 4-5 prin apo esena? ;) kat

Ανώνυμος είπε...

oso gia thn apanthsh mila me apla ellhnika vre manari mou!!!