Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Tapirokraniwsh


Ναι ρε σεις...είπα ότι γράφω διπλωματική και θα ασχοληθώ με το βλόγ όταν κάτσει καλό θεματάκι. Και χόπ νατο. Διαβάζω για τα καμώματα της Φώφης και της Βούλας...Την πρώτη τη γείωσε ο Άρειος Πάγος και δεν μπαίνει στο επικρατείας. Τη δεύτερη, της είχαν υποσχεθεί λέει υψηλή θέση στο επικρατείας και την βάλανε 5η, ενώ ήθελε 4η και πάνω. Και ερωτώ: Δε σας επέλεξε ο ελληνικός λαός να υπηρετήσετε την τοπική αυτοδιοίκηση; Δε σας ΤΙΜΗΣΕ μάλλον με την ψήφο του; Που πάτε τώρα; Η μία με το τόσο μεγάλο όνομα λόγω του αειμνηστου πατέρα της και η άλλη γιατί σκόνταψη η καημένη η μαύρη και νίκησε, ρίχνοντας και το σλόγκαν...Δεν ντρέπεστε καθόλου; Όλα για την καρέκλα; Μπήκατε στην τοπική δηλαδή για να μην μείνετε άνεργες ή ως κράχτες μάλλον. Και τώρα που μυριστήκατε άλλο ή μεγαλύτερο τυράκι, στα @@ που δεν έχετε κιόλας (ούτε και μεταφορικά) ο λαουτζίκος. Και τολμάτε και διαμαρτύρεστε από πάνω για αδικία.

Πρόταση: Η μία να αλλάξει όνομα και η άλλη να δώσει πίσω το μετάλλιο. Και να πάτε από εκεί που ήρθατε κορίτσια. Προτιμώ την άλλη στην Ολλανδία ή το Βέλγιο, που υποσχέθηκε πίπες για ψήφους. Τουλάχιστον θα έκανε πίπες στο λαό και όχι σε κάποιον άλλο...Σχάθκα.

Υ.Γ Η φωτό άσχετη.....αλλά μαρέσει...Κατ_κουμπάκι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

asta re tasoulh
panta ta idia den tha einai?
nomizw wres wres file talaipwroume to myalo mas adika.. adika to kourazoume.. adika xalame tis kardies mas.. kai adika skorpas ton xwro aytou tou gamisterou (mhn pw tou gamisteroterou) blog.. cheers FILOS
mike speaking
ps: ti nomizes? de se diavazw? :P